WhatsApp

Bellen

Mailen

pexels-photo-1267320

Wie wij zijn

I-Hospitality is een gespecialiseerde organisatie actief voor de  Horeca en biedt Engels sprekende professionals uit met name Portugal en Spanje. Onze focus ligt specifiek op koks, frontoffice medewerkers en housekeeping personeel. Wij zorgen voor de optimale invulling van iedere situatie in uw bedrijf. Dit kan op flexibele of vaste basis zijn en voor de functieprofielen hulp- tot chef-kok en van receptionist tot nachtportier. Dit kan op basis van uitzenden, detacheren of werving & selectie.

Met meer dan 20 recruitment partners in Zuid-Europa is geen uitdaging te groot.

I-Hospitality is een flexibele en servicegerichte organisatie. Door onze persoonlijke betrokkenheid zijn wij in staat om onze vakkrachten zelf op waarde te schatten en zorgvuldig te selecteren.

Kok aanvragen

Wat doet I-Hospitality?

Onze dienstverlening kan geheel worden toegepast op de wensen van onze werkgevers. Wij begrijpen uit eigen horecaervaring en samenwerkingen met diverse horecaondernemingen dat alle organisaties maatwerk nodig hebben. Door ons grote, lokale netwerk zijn wij altijd in staat binnen enkele weken invulling te geven aan uw openstaande vacatures.

 

Full Service

I-Hospitality draagt het werkgeversrisico en daarmee nemen wij een groot deel van uw kosten over. Denk hierbij aan alle administratieve lasten, afdrachten van sociale premies, verzekeringen en verzuimbegeleiding.
Werken met internationale werknemers is gebonden aan veel wet- en regelgeving. Wij leven deze regels na en wij adviseren u graag over alles wat met het inlenen van flexibel, internationale medewerkers te maken heeft.

Werving & Selectie

Voorkeur voor een permanente invulling van een positie? Ook daarvoor biedt I-Hospitality een uitkomst middels Werving & Select dienstverlening. Immers is het plaatsen van een zoekopdracht altijd kosteloos. Alleen bij een succesvolle invulling wordt een éénmalig een vooraf overeengekomen fee betaald.
Een kandidaat eerst een periode op uitzendbasis inhuren behoort ook tot de mogelijkheden. De combinaties hiertussen maakt dat we altijd kunnen voorzien in maatwerk.

Wat ons uniek maakt

I-Hospitality heeft altijd de juiste mensen beschikbaar doordat wij internationaal werven en daarmee niet afhankelijk zijn van de Nederlandse arbeidsmarkt. Onze professionals worden in de buurt van de opdrachtgever gehuisvest en volledig voorzien van alles wat men nodig heeft om prettig in Nederland te kunnen wonen en werken. Wij geloven dat gelukkige medewerkers, productiever zijn en langduriger voor u en ons werkzaam zijn.

Wilt u meer weten over onze medewerkers of de diensten van I-Hospitality? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken samen met:

Wilt u een kok of ander personeel aanvragen? Vul dan ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

KOK AANVRAGEN