WhatsApp

Bellen

Mailen

iCooks_byMashaBakker-7258
Mathijs Gielen

Functie: Oprichter & Operationeel directeur

Na zijn studie Small Business & Retail Management is Mathijs terechtgekomen bij de bioscoopketen Pathé. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest, en onder andere een bijdrage te hebben geleverd aan de opening van een nieuwbouw bioscoop in Arnhem, is hij voor zichzelf begonnen. De Staat Bar & Keuken, een all-day restaurantconcept aan de Markt in Arnhem is in 2017 geopend. Door alle ambitie én het gat in de markt heeft hij de stap gezet om een eigen uitzendbureau voor koks op te richten. In 2019 begonnen met een aantal kleine opdrachten en nu uitgebouwd naar een niet te missen speler op de markt. Als operationeel directeur houdt hij zich met name bezig met de groei van het bedrijf. Dat wil zeggen; de uitbreiding van onze partnerschappen in het buitenland en de algemene groei van ons team.

iCooks_byMashaBakker-7165
Luc Wanders

Functie: Oprichter

Met 14 jaar ervaring in de commerciële sector werd het concept van I-Cooks aangevuld met inzichten en benaderingen vanuit een andere invalshoek.

iCooks_byMashaBakker-7347
Niek Tinneveld

Functie: Oprichter & Financieel directeur

Met Administratiekantoor De Liemers, een familiebedrijf dat administratieve- en fiscale dienstverlening aanbiedt, is de ervaring en bijdrage van Niek onmisbaar binnen I-Cooks. De werkzaamheden achter de schermen zijn minstens zo belangrijk als voor de schermen. Dit heeft er mede voor gezorgd dat wij aangesloten zijn bij het NBBU, dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Ook hebben wij het keurmerk verdiend van SNA, Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is ontwikkeld voor de uitzendsector om de risico's van het werk van inleners en de werkgevers te beperken.

Björn
Björn van Alst

Functie: Salesmanager

Met een bagage aan ervaring worden de nieuwe klanten aan ons gebonden door Björn. De groei van I-Cooks wordt mede mogelijk gemaakt door het werk dat de salesmanager verricht. Geen klant is te klein, geen opdracht is te groot. Waar wij kunnen helpen bij het ontnemen van de zorgen, doen wij dat!

iCooks_byMashaBakker-7224
Anna Houwers

Functie: Recruiter

Opgeleid in het vakgebied van toerisme en jaren werkzaam geweest voor deze branche. Met een perfecte beheersing van de Spaanse taal en de eigenschap om mensen snel op hun gemak te laten voelen worden de interviews afgenomen door Anna. Alle I-Cooks-medewerkers die naar Nederland komen, hebben na zorgvuldige screening in eigen land, als eerst contact met onze recruiter. Door de juiste vragen te stellen en informatie te verzamelen over de mogelijke kandidaten, worden de beste matches gemaakt.

iCooks_byMashaBakker-7011
Elena Pacheco

Functie: Recruiter

Met de Spaanse achtergrond van Elena wordt de communicatie een stuk eenvoudiger tussen I-Cooks en de relaties uit Spanje. Dagelijks wordt het contact onderhouden en uitgebouwd met recuitmentpartners en kandidaten waarmee wij samenwerken. Veel van onze werknemers vindt het prettig om in eigen taal iemand te kunnen spreken die hen kan helpen. Dit neemt een drempel weg wat betreft de communicatie.

iCooks_byMashaBakker-7365
Jelle Peters

Functie: HBO Afstudeerstagiair

I-Cooks heeft alle papieren die nodig zijn om studenten te begeleiden. Een MBO- of HBO-opleiding, als we mogelijkheden hebben staan wij open om te helpen bij de ontwikkeling van jonge, ambitieuze studenten. Voor een afstudeeropdracht van Small Business & Retail Management in het kader van de marktontwikkeling is Jelle druk bezig om een inzichtelijk document aan te leveren waar I-Cooks op kan voortborduren.

Bruno de Oliveira 3
Bruno de Oliveira

Functie: Recruiter

Vanuit Portugal werkt Bruno als recruiter op kantoor bij onze hofleverancier. Met deze directe connectie tussen ons en de Portugese markt kunnen wij garanderen dat hij de juiste mensen weet te binden aan I-Cooks.